apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Van Anne tot Zora       Gastschrijver       Rika Ponnet                   Forum    

Hoe vind ik een vrouw

Hoe versier je?

Je wil een partner.
Fijn, veel geluk. Je staat aan het begin van een heuse veldslag.

Je hoofdprijs, aan het eind van een zware campagne, iemand om van te houden.
Helemaal fijn zou het zijn als die persoon dan ook nog jou in zijn/haar hart draagt.

Neen, de moed niet verliezen.
We beginnen er aan. Er zijn een reeks van opties die klaar staan voor je, o zoeker van warmte en genegenheid.

De manier waarop je een partner zoekt wordt vaak bepaald door de troeven die je bezit.

verleiden
Verleidings aanpak 1 Je bent een adonis.
Wanneer mensen je zien vragen ze zich nooit af of je wel vrijgezel bent. Je bent te knap om single te zijn. Je lach alleen laat tientallen vrouwen in katzwijn achter. Je hoeft gewoon ergens te gaan staan of zitten en vroeg of laat maakt er iemand oogcontact met je. Tegenwoordig zijn er ware durvers onder de dames dus het is maar een kwestie van tijd voor iemand aan jou vraagt of je iets wil drinken.

Natuurlijk moet je iets van sociale vaardigheden bezitten want als je de jonge dame gewoon blijft aanstaren als een konijn gevangen in koplampen gebeurd er nog niets. Een ander nadeel is misschien dat je TE knap bent. Sommige onzekere potent´ele kandidaten voelen zich misschien niet goed genoeg in hun vel om de drempel over te steken naar jou en je verleidingspogingen te beantwoorden. Er is een oud gezegde in de volksmond: Van een schoon tafel kan je niet eten.


Verleidings aanpak 2 Je bent een komiek.
Is schoonheid de gepaste weg naar het vrouwenhart? Even. Is geld een mogelijkheid tot aantrekkingskracht? Ja, maar je weet dat zulk een type partner maar enthousiast blijft zolang de kraan open staat. Goed kunnen koken? Mja, maar op restaurant kan je ook altijd eh. Het antwoord: Je laat ze lachen.


Je humor is ÚÚn van de sterkste aantrekkingsfactoren. Het maakt je sexy, sympathiek. Mensen willen bij je zijn Je masseert immers rechtstreeks de genots-centra in hun brein. Pas wel op, er is een valkuiltje.

Amuseer de persoon aan de andere kant van de amoureuze barriere te veel en ze zullen verwachten dat je het doet. Constant. Wanneer je een dipje hebt of gewoon niet lekker in je vel zit komt dit over als een shock en vragen ze zich af waarom je zo depressief bent. Het werkt, maar de inzet is immens.

Verleidings aanpak 3 Je bent een gevoelsmens.
Wanneer de macho met zijn maten aan de toog staat te pochen over hun auto luidsprekers ben jij aan het luisteren naar hun vriendin die over haar gevoelens praat. Je luistert naar de vrouwen, durft je eigen emoties te tonen en staat open voor heel veel dingen. Spiritualiteit, kunst en kinderen zijn topics waar je languit over kunt praten.

Je bent altijd bereikbaar voor een knuffel en een troostend woord zonder dat je deze gebruikt voor het aankaarten van seks. Je bent een soulmate en en betovert met je zachte natuur. Het effect dat je meestal bewerkstelligd is verwondering. Je bent anders dan de rest...en dat verleidt de vrouw enorm.

Echter, na een tijdje begint bij je partner terug de roep van de natuur te luiden en wil ze een man zoals ze die vroeger maakten, geen testosterone-loos wezen dat constant ligt te janken.

Ik hoop dat u begrijpt dat ik het een beetje opblaas, er zit echter wijsheid in hoor...

Conclusie: De moraal van het verhaal..
je moet alles zijn, en niets. Er is geen goede manier want iedere persoon is anders. Ben je links, willen ze rechts en andersom.

Als het spel eenvoudig zou zijn om te spelen zou het veel minder leuk zijn.
En zeg nu zelf, dat willen we toch niet..
Vrouwen verleiden blijft een kunst.REACTIES:
Raar maar waar bezit ik duidelijk alle troeven maar mijn verleden en onzekerheid spelen me enorme parten. Ik blijf foute partners aantrekken en mensen zien enkel voor wie ik was. Volgens mij kan ik maar beter het land verlaten ,heb geen echte familie enkel mijn mam houd me nog hier en zou het niet overleven moest ik vertrekken. Ben 33 , vast werk, eigen huis, super grote tuin ,mooie wagen kortom meer dan een mens kan gelukkig maken. Liefde of liever wederzijdse ? Zou er alles voor willen ruilen,.... Nu zoek ik enkel nog de rust van de natuur op. Weet je waarom ze zeggen , het mensdom en het dierenrijk ? Ik wel.
Door Dimi uit Aalst
Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsiteTesamen